14 oktoober 2009

TLÜ kasvatusteaduste üliõpilased kutsuvad õpetajaks õppima!


21. oktoobril korraldab Tallinna Ülikooli Kasvatusteaduste Instituudi üliõpilasnõukogu KÜN kasvatusteaduslikke erialasid tutvustava Erialalaada, et kutsuda inimesi üles kasvatusteaduseid rohkem väärtustama.


Erialalaat toimub 21. oktoobril 2009 Tallinna Ülikooli avatud uste päeval ja on suunatud nii ülikooli astujatele kui juba õppivatele üliõpilastele. Erialalaada raames tutvustatakse Kasvatusteaduste Instituudis õpetatavaid erialasid ja räägitakse nende erialade reaalsusest – näiteks kuidas toimub õppimine ülikoolis, kuhu minna tööle ning millised on edasiõppimise võimalused magistri- ja doktoriõppes. Tudengid ja haridustöötajad vestlevad erinevates aruteluringides kasvatusteaduste vajalikkuse ja tulevikuperspektiivide üle.

„Kasvatusteadused on ühiskonna arengu jaoks määrava tähtsusega ning õppimist ja õpetajaid tuleb väärtustada. Erialalaada eesmärgiks on purustada müüte ja hirme, mis ülikooli astujaid kasvatusteaduslike erialade juures heidutada võivad,“ sõnab projektijuht Lisell Veskimeister. Tallinna Ülikooli Kasvatusteaduste Instituudi üliõpilasnõukogu KÜN esimees Siiri Evard lisab: „Kuuludes Eduko programmi alla kannab ka Erialalaat üldeesmärki tugevdada Eesti haridusteadust.“


Tallinna Ülikooli Kasvatusteaduste Instituudis saab bakalaureuseõppes õppida järgmistel erialadel: alushariduse pedagoog, andragoogika, eripedagoogika, klassiõpetaja, pedagoogika (humanitaaria ja loodusteaduste suund), kutsepedagoogika. Magistriõppe erialad on alushariduse pedagoog-nõustaja, andragoogika, hariduse juhtimine, eripedagoog-nõustaja, kasvatusteadused, mitme aine õpetaja, pedagoogiline nõustamine.


Tallinna Ülikooli Kasvatusteaduste Instituudi üliõpilasnõukogust KÜN


KÜN on 2005. aastal loodud Kasvatusteaduste Instituudi tudengite õigusi ja huve kaitsev ning esindav kogu.



Lisainfo: www.esindus.ee/kyn


Lisell Veskimeister,

Erialalaada projektijuht,

aseesimees avaliku poliitika valdkonnas

Kasvatusteaduste Instituudi üliõpilasnõukogu KÜN

+ 372 55 63 77 35

lisell.veskimeister@gmail.com

Kommentaare ei ole: